У Тернівці вирішено встановити “жовтий” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19

15 жовтня 2020 року заступник міського голови Добровольський В.А. провів позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС. На виконання пункту 3 постанови КМУ від 22.07.2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), на підставі оцінки епідемічних показників та з урахуванням рішень протоколів позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 09.10.2020 р. № 35 та позачергового засідання Дніпропетровської регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 11.10.2020 р. № 51 вирішено встановити “жовтий” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у м. Тернівка.

Начальнику міського відділу освіти Ільчишину В.В., директору Тернівського професійного гірничого ліцею Сайфієву С.Ф., керівникам всіх закладів освіти м. Тернівки опрацювати питання щодо тимчасового припинення відвідування закладів освіти учнями та студентами відповідних закладів на території м. Тернівка, зокрема шляхом перенесення канікул та забезпечення навчання з використанням дистанційних методів (з урахуванням планів навчання та матеріально-технічних можливостей реалізації). З огляду на зазначене рекомендувати керівникам закладів освіти міста внести зміни до структури/тривалості навчального року, необхідні для проведення осінніх канікул з 15 по 30 жовтня 2020 року включно.

Рекомендувати керівнику закладу професійної освіти (ТПГЛ) запровадити дистанційне навчання з 15 жовтня по 15 листопада, шляхом внесення необхідних змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять.

Церквам і релігійним організаціям міста дотримуватися визначених Урядом карантинних обмежень, у тому числі щодо здійснення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій у культових будівлях, інших місцях богослужінь або релігійних зібрань, місцях паломництва, а також щодо перебування громадян у таких місцях.

Суб’єктам господарювання дотримуватися встановлених санітарно-епідемічних вимог в умовах адаптивного карантину, зокрема дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, а об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті тощо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *